VMware

VMware Horizon: Deploy and Manage [V8]

Kурс VMware Horizon 8: виртуални десктопи и приложения, конфигурация, управление, пулове VM, персонализация, инфраструктура.
Продължителност:
03
Дневен
повече за курса

Този петдневен курс Ви дава практически умения за предоставяне на виртуални десктопи и приложения чрез една платформа за виртуална десктоп инфраструктура. Надграждате уменията си в конфигурирането и управлението на VMware Horizon® 8 чрез комбинация от лекции и практически упражнения. Научавате как да конфигурирате и внедрявате пулове от виртуални машини и как да предоставяте персонализирана десктоп среда на крайните потребители. Освен това, научавате как да инсталирате и конфигурирате платформа за виртуална десктоп инфраструктура. Ще разберете и как да инсталирате и конфигурирате VMware Horizon® Connection Server™, VMware Unified Access Gateway™, как да конфигурирате load balancer за използване с Horizon и как да направите Cloud Pod Architecture.

https://mylearn.vmware.com/gw/learning/course/course-details/101132

Краен срок за записване: 11 работни дни преди всяко обучение.

Ако имате въпроси или се интересувате от обучение, което не е посочено в графика, моля не се колебайте да се свържете с нас! ndbtraining@ndb.bg или на тел. +359 2 868 3599.